Med din excellenta pedagogik i kombination med ett enormt mått av energi har du i denna utbildning oförtrutet lett oss att bli de bästa hypnotisörer och hypnoterapeuter i vår fortsatta resa kan bli. Alla dina verktyg i din verktygslåda har du välvilligt delat med dig och från dig känner vi unisont att du vet och vill att vi skall utvecklas att bli det bästa vi kan vara. Tack Jack 

Metta Palmer

Då var man utbildad Hypnotisör. Nu är det praktik som gäller för att öka kompetensen ytterligare. Oerhört starkt och det jag upplevt själv under utbildningen trodde jag mig aldrig få uppleva. Oj oj oj, har haft en av de bästa instruktörerna som finns, Jack Johansen som jag är så tacksam för att ha träffat. Dessutom nya kollegor som blivit mina vänner som jag bara längtar efter att få träffa igen.

Magnus Joersjö

Bajro

De är nu de händer, jag hade en dröm för många år sen att lära mig det mystiska HYPNOS och allt vad de innebar.

Jag har alltid haft fokus på att hjälpa människor på ett eller annat sätt, de verktyg jag fått från just Hypnosen är för mig oslagbar.

Jag är idag färdigutbildad och stolt Hypnoterapeut och vill nu dela med mig av denna fantastiska lära.

Ring mig 😃😃😃😃😃

Jag vill också tacka Jack Johansen för en fantastisk utbildning, du har hjärtat på rätt plats.

Vill också tacka alla som varit med på utbildningen, alla som trott på mig och även er som inte trott alla har sin del i de hela

En fantastisk upplevelse!
Väldigt bra uppbyggd och på ett pedagogiskt sätt och jag har känt mig trygg under hela resan. Under dessa dagar har jag fått höra av mina kurskammarater att det har hänt mycket med mig vilket jag också själv börjat märka. Tusen tack för en superhärlig utbildning!

Utbildningen i sin helhet:
Jag är evigt tacksam att jag fick denna möjlighet att vara med på denna utbildning, jag har lärt mig så mycket, både om mig själv men också om andra, Jack är en pedagog ut i fingersåetsarna och har ett stort hjärta. Man märker verkligen att du brinner för hypnos och hypnoterapi. Jag upplevde att jag kunde tillgodogöra mig detta utbildningskoncept tack vara ditt systematiska sätt att lära ut och Jag började som rökare och slutade som rökfri. Tack från djupet av mitt hjärta

Petra Kemphf

Denna utbildning ger inte bara ett fantastiskt verktyg utan också en möjlighet att hjälpa andra att hitta sin inre värld. Men denna utbildning är också som en fantastisk egenterapi.Under utbildningens gång har jag växt så mycket som människa, har fått så många nya insikter och resan har bara börjat. Jack är en fantastisk terapeut, så lugn, säker och stabil i sitt framförande och man blir väldigt inspirerat och motiverat. Tackar ödmjukt för att jag fått denna möjlighet och jag skulle aldrig tveka att göra om den igen och igen.

Nicole Richert

Jag har gått två hypnosutbildningar innan men denna utbildning har givit mig överlägset mest. Den har givit mig den djupaste förståelsen om hypnos. Jack som kursledare är fantastisk, han har empati och lyckas att föra samman gruppen och att få alla att tro på sig själv. Jag har lärt mig massor och stärkt mitt självförtroende. Jag kan varmt rekommendera denna utbildning.

Sofia Jagbrant

Jag valde denna utbildning efter att ha googlat runt på nätet efter utbildningar inom hypnos. Att jag valde denna utbildning är jag väldigt glad över nu för det är en fantastisk utbildning, med ett fantastiskt utbildningsmaterial och en fantastiskt lärare. Denna utbildning har överträffat alla mina förväntningar.och rekommenderas starkt!

Kristove Sanchez Rueda

Jag är tacksam från hela mitt hjärta för allt jag lärt mig på denna utbildning, en sån otrolig rolig och lärorik resa. Utbildningen ger och uttrycker mycket information, mycket kärlek, mycket inspiration och passion. Jag har framför allt lärt mig att släppa min prestation och kan nu jobba mer från hjärtat. Jag vill dela min tacksamhet och så glad att jag hittat detta kraftfulla verktyg och som jag alltid kommer vara en del av min livsresa.

Nhung Bohman

Del 1: Utbildningen här hos Jack Johansen är helt rätt för mig just nu, då jag redan jobbar som hypnoterapeut så söker jag kontinuerligt efter mer kunskap för att bli bättre i mitt arbete. Redan nu efter utbildningens del 1 som handlar om hypnos har jag lärt mig mycket som jag inte förstått tidigare, exempelvis vad mental avslappning egentligen innebär. Nu är jag hungrig på att få träna på allt nytt jag lärt mig, ivrig att lära mig den teoretiska delen som kommer i utbildningens del 2. Jag kan varmt rekommendera Jack Johansens utbildning! Att få träffa  alla nya kurskamrater och dessutom bo på Bergakungen är en fantastisk bonus.

Del 2: Jag känner mig väldigt tacksamför att ha tagit del av denna utbildning. Som tidigare utbildat hypnoterapeut SSEAH så har jag haft vissa delar av dessa verktyg innan, men nu kan jag äntligen få ihop verktygen till en terapeutisk process som är kraftfull och äkta och som ger bestående resultat efter bara ett fåtal sessioner. Jag längtar nu efter att hjälpa mina klienter med mina nya kunskapar och förståelse. Vistelsen har varit en härlig helg med alla nya vänner och Tina´s mat på Bergakungen har varit utsökt som vanligt.

Magnus Hjerpe

Tack Jack för dessa fantastiska dagar. Jag kände redan när jag fick vägledning till din utbildning att detta kändes så rätt. Jag känner mig överväldigad och mycket tacksam. På detta sätt som du utbildar med teori varvat med att live få se dig utföra teknikerna och att vi praktiskt får öva på dem skapar en trygghet, att våga och att vilja fortsätta detta underbara arbete.

Förstod rätt snabbt hur stort och värdefullt hypnos är både för mig själv och att använda i mitt arbete att hjälpa andra människor att läka. Tacksam för din hjälp att du från ditt hjärta tvingade mig att släppa en rädsla som jag inte visste om att den fanns. Tack för att du pushar oss till att förstå hur viktigt det är att vi kommer i gång och tränar och tränar. Ser fram emot att testa och träna på allt vi lärt oss och så klart till nästa delmoment 2, att få fortsätta vår resa tillsammans med alla in i hypnosens underbara värld.

Tack för att du delar med dig Jack.

Susanne Zenthio

Så var den slut. Den går så fort, tiden. Känns kort men har ändå hunnit med att få så enormt många nya kunskaper, insikter, förståelse för mig själv och för andra. Viktiga lärdomar hur man med hypnoterapi kan bidra till att lösa så många problem, så många knutar, bringa så mycket klarhet, få så många nyttiga insikter, vända så många långa sorger till ödmjuka tacksamma glädjeämnen. Ingen annanstans finns en bättre, effektivare metod mig veterligt. Precis detta jag sökt så länge som den kunskap som verkligen kan hjälpa människor på djupet. På riktigt, för alltid.

Jag känner mig djupt tacksam för den här utbildningen. Den har gjort mig till en bättre människa. Till både min egen och andras glädje. Jag har redan fått förmånen att hjälpa ett antal klienter med enastående bra resultat. Det är så man vill att det ska vara. Nu vill jag hjälpa så många människor som möjligt till lugnare, gladare liv. Bättre självförtroende, livskraft för sig själv och sin familj, vänner, arbetskamrater. Jag kan varmt rekommendera Jacks utbildning. Dels för utbildningens upplägg men även för hans ödmjuka, lugna, varma alltigenom behagliga person. Han är One of a kind! Åsa Palm, Gävle i april 2016

Åsa Palm

Del 1: Jag var redan från början väldigt förväntansfull och otroligt glad att jag hittat denna utbildning. Alla mina förväntningar är infriade och jag är tacksam för att jag tog möjligheten att utvecklas själv såväl som att skapa en ny yrkesbana. Jack är otroligt ödmjuk och jag känner stor tillit till hans kunskap. Ser verkligen fram emot resterande delar. Jag ser denna utbildning som otroligt seriöst uppbyggd och jag kommer absolut att rekommendera den vidare. Jag känner nu stolthet över att jag har lärt mig detta fantastiska redskap, bra boende och ett fantastiskt gäng!!!

Lina Carlström

En väldigt kompetent, god och varmhjärtat lärare Jack som med en enorm humor leverera med klarhet och tydlighet vad hypnos och hypnoterapi är. För min del som är tekniker till yrket så får jag till mig denna information och kunskap på ett mycket pedagogiskt och tydligt sätt. Jack värnar om det mänskliga värdet med en utstrålning som väldigt få kan och det innebär för oss att lärandet sker på ett naturligt sätt utan mentala hinder. Jack är otroligt bra på att hitta och beskriva de problem som kan uppstå i praktiserandet och som vi kan stöta på och hur vi löser dem. Tack Jack för att du ger av dig själv, det går in i mitt hjärta och mitt undermedvetna.

Den enormt goda atmosfären och behagliga värma som skapas i gruppen med ledning av Jack gör att individer öppnar upp sina innersta hjärta, är modiga och kärleksfulla i dessa live sessioner. Vi andra får observera dessa processer vilket bli en inlärning som ger helhet som jag inte tidigare varit med om. Jag har under dessa dagar sett personer växa i sin innersta potential och med en otrolig energi. Jag kan garantera att dessa verktyg är de mest kraftfulla jag sett med avsikt att skapa förändring i vårt innersta. Jag vill tacka Jack som ger oss denna möjlighet att växa som människor, TACK Jack!!

Del 3: En otrolig resa, jag har utvecklats helt enormt som person, jag har gjort en personlig resa som jag inte trott var möjlig. Har fått enorma insikter om människan såsom mig själv. Den person som gjort detta möjligt är Jack Johansen, jag kan inte tänka mig att det finns någon likvärdig utbildning med en lärare som Jack Johansen, det kan jag skriva under på. Jack är en enormt god människa som får sin omgivning att växa vilket ger insikter om ens personlighet. denna utbildning är absolut det bästa som hänt mig, tack Jack från hela mitt hjärta!

Janne Mujunen

Del 1 har gett mig mycket av det som jag länge har velat prova på. Ser nu fram emot att använder det jag lärt mig och det har samtidigt gett mig än mer smak för att lära mig mer om hypnos. Samtidigt har det väckt tankar omkring vad man som människa kan bli kapabel till för det finns ingen botten eller topp på människans kapacitet.

Del 2: Har lett mig precis i den riktning jag önskade, ju mer som allt presenterades och sedan föll på plats ju mer övertygad blev om att vi människor är mycket mer än vi tror. Jag upplever att du Jack har sett ditt material utifrån och har alltid svar på våra frågor. Du vet vad du gör, fortsätt med det för du gör det fantastiskt bra!

Del 3: Tufft men spännande, ser fram emot att få utöva allt jag lärt mig. Det har varit väldigt utvecklande för mig som person och jag går här ifrån med ny energi, det har varit en väl värd investering.

Christoffer Hansson

Del 1: En väldigt bra utbildning, bra upplägg. Du Jack har varit en väldigt bra ledare som tar dig tid att lyssna och demonstera. Jag är väldigt nöjd och ser fram emot nästa del.

Del 2: Det finns inte så mycket att säga mer än att du är toppen Jack, bra upplägg, bra förklaringar osv. TACK! för allt Jack, Ta hand om dig till vi ses nästa gång 🙂

Del 3: Utbildningen har gått fort och den har varit väldigt bra för mig personligen, tack Jack för allt du hjälpt mig med. Du har en fantastisk gåva och du gör ett fantastiskt arbete, du tror på människan. Man känner sig trygg med dig och man får känslan av att allt kommer att gå bra i utbildningen. Tack Jack varma kramar Jennie 🙂

Jennie Andersson

Hej igen…

 
Vid undervisningen i klassrummet har teori och praktik varvats på ett pedagogiskt och levande sätt. Jag har upplevt att när jag börjat formulera frågor som uppstår när kunskap befästs är Jack redan beredd på dessa och leder undervisningen vidare.
Vi i gruppen har fått mycket tid till att prova  våra kunskaper genom att ge varandra sessioner. Allt detta gav möjlighet till en djup insikt i vad som verkligen sker inuti vid den dynamiska inre process som den hypnosterapi vi lärt oss innebär.
Utbildningen har givit mig verktyg att hjälpa och förändra på riktigt – mig själv först och nu mina klienter.
 
Varmt tack och vänlig hälsning
Annika 
Annika

Del 1: Fantastiskt Jack! Du lyssnar på oss, hjälper oss på ett underbart sätt. Du sprider en trygg känsla vilket får oss att tro på oss själva, längtar redan till del två.

Del 2: Fantastiskt, kraftfullt och helt underbart, förstår nu varför man kan få sånna fantastiska resultat! Vill du utvecklas själv och få redskap att hjälpa andra så är detta en fantastisk utbildning, Jack är helt fantastisk som alltid. Nu gäller det bara att öva, öva och öva, längtar till del 3 🙂

Del 3: Alla tre delar har varit underbara, mycket skratt och mycket lärorikt. Kul att följa allas utveckling och kan se att alla har blivit mycket tryggare i sig själva. Jag rekommenderar denna utbildning till vems som helst som vill utveckla sig själv och hjälpa andra människor. Stort tack Jack 🙂

Martin Ottosson

Del 1: För mig har dessa dagar betytt att det dykt upp en massa minnen inom mig, vilket har gjort det möjligt att redan under denna delen reflektera över saker som jag behöver arbeta med. Du är bra på att hålla ihop hela gruppen Jack, det är bra struktur, ett bra upplägg som man kanske inte ser direkt från början, fyra dagar på denna del är perfekt, underbar miljö att vara i, att du är professionell på det sätt du är, det skapar förtroende och ger oss självförtroende.

Del 2: Första dagen på utbildningsdel två där ramlade polletterna på plats: Det är mycket att ta in men inte för mycket, det finns tid för reflektion, samtal och övning. Allt hänger ihop och följer en röd tråd genom hela utbildningen, ett väldigt bra upplägg.

Del 3: Det har varit en fantastisk utbildning, bra upplägg med tiden mellan utbildningens 3 delar. En stor förståelse för hur hjärnan fungerar och vad det är som händer. Mycket information omkring att verka professionell, en bred utbildning som inte stänger ute andra utbildningar utan förklarar skillnader utan att döma. Möjligheten att nu kunna starta en egen verksamhet med bred kunskap, stöd och stöttning. Jag känner mig redo att gå ut och arbeta efter denna utbildning, har de rätta verktygen. Förstår vikten av hur jag skall arbeta och vad som gäller ute i verkligheten är ett fantastiskt verktyg som jag fått med mig. Ett fantastiskt boende i en fantastisk miljö. Har redan rekommenderat denna utbildning till flera andra

Catrin Eriksson

Del 1: Jag kommer att sätta mig på tåget fylld av så många nya tankar, insikter och tillika fylld av värme. Härliga kurskamarater och härlig kursmiljö. Jack jag litar fullständigt på att du vet ur vi skall ta oss vidare på denna resa, du är superpedagogisk, så nu ser jag fram emot nästa träff.

Del 2: Förre gången satte vi fyr på startraketten och nu har vi kunnat släppa det för att resa vidare, vilken resa! Så mycket omtumlande erfarenheter. Där står du Jack, trygg ibland oss och där du återigen förmedlar stor kunskap och delar med dig av dina erfarenheter. Det är så mycket som skall falla på plats, men det kommer det att göra. Den terapiform vi lär oss här känns proffsig och jag är stolt och jätte nöjd att jag börjat på denna utbildning. Vet att tiden går fort men vi ses snart igen alla glada och goa människor i gruppen.

Del 3: Den här utbildningen har varit en enorm resa utöver alla förväntningar, efter del 3 har många bitar fallit på plats och jag känner mig redo att använda kunskapen. Tack till Jack som gjort det möjligt och tack till alla goa kompisar. Jag kan av hela mitt hjärta rekommendera denna utbildning.

Barbro Viklund

Jag är mycket nöjd med det jag varit med om hittills, har upplevt mycket mer än vad jag trodde vi skulle hinna med på dessa fyra dagar, ser fram emot fortsättningen. Fantastiskt vad vi har lärt oss på fyra dagar. En professionell lärare, som uppmärksammat och peppat oss att prestera på ett lättsamt sätt.

Anita Ohlsson

Jack är en fantastisk lärare, bra upplägg på de olika moment på utbildningen. Jack´s föreläsningsstil med demonstrationer skapade mycket bra stämning och tillit i klassen. Mycket bra med tid till de praktiska övningarna.

Katarina Norén

Del 1: Högsta poäng i alla avseende, mycket intressant och lärorikt innehåll. Pedagogiskt upplägg, fantastiskt med övningarna, ett effektivt sätt att lära vilket stärker självförtroendet. Jag tycker om att utbildningen är i tre delar så varje del blir lagom intensiv samt att det finns tid mellan delarna för träning och inlärning. Roligt att få bo på samma anläggning och att kunna få öva på på olika människor med olika personligheter. Jack du är en fantastisk, pedagogisk och kunnig lärare som inspirera, engagerar och sprider värme.

Del 2 tar utbildningen till en helt ny nivå, vi har lärt oss att utföra terapi och det har gett fantastiska result