Jack, Du är fantastisk!

Jag hade svårt att välja hypnosutbildning så jag ringde en kvinna som gått Din utbildning men även SSEAH och hos Praesto. Hon sa direkt att Din utbildning var den bästa och den som gett henne mest. Ändå stod jag och tvekade lite till. Hur kunde jag?! Idag vet jag valde rätt. Det känns rakt in i hjärtat.

Den som tvekar på val av utbildning kan sluta fundera.

Utbildningen är bra upplagd även om det innebär mycket arbete och att tänja gränser. Du informerade om att utbildningen också innebär en personlig resa men den där “personliga resan” gällde ju inte mig! Jag hade fel, men hur bra det blev!

Jag har som massageterapeut sedan 1991 och kommit människor nära. Jag har ”känt in” deras känslor. Jag ville hitta verktyg för att ta mig vidare. Det blev inte på det sättet som jag hade tänkt mig. Det blev SÅ MYCKET BÄTTRE.

Jag hade inte velat vara någon annanstans!

Du ger av hela Din själ både till oss och genom hela utbildningen.

Vilken atmosfär och dynamik – i min själ för all framtid!

Tack för att Du finns – Tack för allt!

/Dolores

Dolores Ryberg

Med din excellenta pedagogik i kombination med ett enormt mått av energi har du i denna utbildning oförtrutet lett oss att bli de bästa hypnotisörer och hypnoterapeuter i vår fortsatta resa kan bli. Alla dina verktyg i din verktygslåda har du välvilligt delat med dig och från dig känner vi unisont att du vet och vill att vi skall utvecklas att bli det bästa vi kan vara. Tack Jack 

Metta Palmer

Då var man utbildad Hypnotisör. Nu är det praktik som gäller för att öka kompetensen ytterligare. Oerhört starkt och det jag upplevt själv under utbildningen trodde jag mig aldrig få uppleva. Oj oj oj, har haft en av de bästa instruktörerna som finns, Jack Johansen som jag är så tacksam för att ha träffat. Dessutom nya kollegor som blivit mina vänner som jag bara längtar efter att få träffa igen.

Magnus Joersjö

Denna utbildning ger inte bara ett fantastiskt verktyg utan också en möjlighet att hjälpa andra att hitta sin inre värld. Men denna utbildning är också som en fantastisk egenterapi.Under utbildningens gång har jag växt så mycket som människa, har fått så många nya insikter och resan har bara börjat. Jack är en fantastisk terapeut, så lugn, säker och stabil i sitt framförande och man blir väldigt inspirerat och motiverat. Tackar ödmjukt för att jag fått denna möjlighet och jag skulle aldrig tveka att göra om den igen och igen.

Nicole Richert

Jag valde denna utbildning efter att ha googlat runt på nätet efter utbildningar inom hypnos. Att jag valde denna utbildning är jag väldigt glad över nu för det är en fantastisk utbildning, med ett fantastiskt utbildningsmaterial och en fantastiskt lärare. Denna utbildning har överträffat alla mina förväntningar.och rekommenderas starkt!

Kristove Sanchez Rueda

Jag har gått två hypnosutbildningar innan men denna utbildning har givit mig överlägset mest. Den har givit mig den djupaste förståelsen om hypnos. Jack som kursledare är fantastisk, han har empati och lyckas att föra samman gruppen och att få alla att tro på sig själv. Jag har lärt mig massor och stärkt mitt självförtroende. Jag kan varmt rekommendera denna utbildning.

Sofia Jagbrant

Bajro

De är nu de händer, jag hade en dröm för många år sen att lära mig det mystiska HYPNOS och allt vad de innebar.

Jag har alltid haft fokus på att hjälpa människor på ett eller annat sätt, de verktyg jag fått från just Hypnosen är för mig oslagbar.

Jag är idag färdigutbildad och stolt Hypnoterapeut och vill nu dela med mig av denna fantastiska lära.

Ring mig 😃😃😃😃😃

Jag vill också tacka Jack Johansen för en fantastisk utbildning, du har hjärtat på rätt plats.

Vill också tacka alla som varit med på utbildningen, alla som trott på mig och även er som inte trott alla har sin del i de hela

En fantastisk upplevelse!
Väldigt bra uppbyggd och på ett pedagogiskt sätt och jag har känt mig trygg under hela resan. Under dessa dagar har jag fått höra av mina kurskammarater att det har hänt mycket med mig vilket jag också själv börjat märka. Tusen tack för en superhärlig utbildning!

Utbildningen i sin helhet:
Jag är evigt tacksam att jag fick denna möjlighet att vara med på denna utbildning, jag har lärt mig så mycket, både om mig själv men också om andra, Jack är en pedagog ut i fingersåetsarna och har ett stort hjärta. Man märker verkligen att du brinner för hypnos och hypnoterapi. Jag upplevde att jag kunde tillgodogöra mig detta utbildningskoncept tack vara ditt systematiska sätt att lära ut och Jag började som rökare och slutade som rökfri. Tack från djupet av mitt hjärta

Petra Kemphf

Jag är tacksam från hela mitt hjärta för allt jag lärt mig på denna utbildning, en sån otrolig rolig och lärorik resa. Utbildningen ger och uttrycker mycket information, mycket kärlek, mycket inspiration och passion. Jag har framför allt lärt mig att släppa min prestation och kan nu jobba mer från hjärtat. Jag vill dela min tacksamhet och så glad att jag hittat detta kraftfulla verktyg och som jag alltid kommer vara en del av min livsresa.

Nhung Bohman

Del 1: Utbildningen här hos Jack Johansen är helt rätt för mig just nu, då jag redan jobbar som hypnoterapeut så söker jag kontinuerligt efter mer kunskap för att bli bättre i mitt arbete. Redan nu efter utbildningens del 1 som handlar om hypnos har jag lärt mig mycket som jag inte förstått tidigare, exempelvis vad mental avslappning egentligen innebär. Nu är jag hungrig på att få träna på allt nytt jag lärt mig, ivrig att lära mig den teoretiska delen som kommer i utbildningens del 2. Jag kan varmt rekommendera Jack Johansens utbildning! Att få träffa  alla nya kurskamrater och dessutom bo på Bergakungen är en fantastisk bonus.

Del 2: Jag känner mig väldigt tacksamför att ha tagit del av denna utbildning. Som tidigare utbildat hypnoterapeut SSEAH så har jag haft vissa delar av dessa verktyg innan, men nu kan jag äntligen få ihop verktygen till en terapeutisk process som är kraftfull och äkta och som ger bestående resultat efter bara ett fåtal sessioner. Jag längtar nu efter att hjälpa mina klienter med mina nya kunskapar och förståelse. Vistelsen har varit en härlig helg med alla nya vänner och Tina´s mat på Bergakungen har varit utsökt som vanligt.

Magnus Hjerpe

Tack Jack för dessa fantastiska dagar. Jag kände redan när jag fick vägledning till din utbildning att detta kändes så rätt. Jag känner mig överväldigad och mycket tack