Jag är tacksam från hela mitt hjärta för allt jag lärt mig på denna utbildning, en sån otrolig rolig och lärorik resa. Utbildningen ger och uttrycker mycket information, mycket kärlek, mycket inspiration och passion. Jag har framför allt lärt mig att släppa min prestation och kan nu jobba mer från hjärtat. Jag vill dela min tacksamhet och så glad att jag hittat detta kraftfulla verktyg och som jag alltid kommer vara en del av min livsresa.

Nhung Bohman

Del 1: Utbildningen här hos Jack Johansen är helt rätt för mig just nu, då jag redan jobbar som hypnoterapeut så söker jag kontinuerligt efter mer kunskap för att bli bättre i mitt arbete. Redan nu efter utbildningens del 1 som handlar om hypnos har jag lärt mig mycket som jag inte förstått tidigare, exempelvis vad mental avslappning egentligen innebär. Nu är jag hungrig på att få träna på allt nytt jag lärt mig, ivrig att lära mig den teoretiska delen som kommer i utbildningens del 2. Jag kan varmt rekommendera Jack Johansens utbildning! Att få träffa  alla nya kurskamrater och dessutom bo på Bergakungen är en fantastisk bonus.

Del 2: Jag känner mig väldigt tacksamför att ha tagit del av denna utbildning. Som tidigare utbildat hypnoterapeut SSEAH så har jag haft vissa delar av dessa verktyg innan, men nu kan jag äntligen få ihop verktygen till en terapeutisk process som är kraftfull och äkta och som ger bestående resultat efter bara ett fåtal sessioner. Jag längtar nu efter att hjälpa mina klienter med mina nya kunskapar och förståelse. Vistelsen har varit en härlig helg med alla nya vänner och Tina´s mat på Bergakungen har varit utsökt som vanligt.

Magnus Hjerpe

Del 1: En fantastisk utbildning som gett mig verktyg att utveckla mig själv och därmed kunna förändra sig till den bästa versionen av sig själv. Jag är otroligt tacksam för att jag vågade att lita på min egen intuition att gå denna utbildning. Jack är otrolig professionell, erfaren och allt han gör gör han med hjärtat vilket verkligen känns och genomsyrar hela utbildningen. Allt känns väldigt tryggt samtidigt som man blir utmanad till att hela tiden att våga prova och förbättra. Det gör otroligt mycket för ens självkänsla och självförtroende. Att få så mycket hands on kunskap och övning ger en den bästa förutsättning för att bli en riktigt bra hypnoterapeut, jag är jättenöjd!

Emma Rehn

Så var den slut. Den går så fort, tiden. Känns kort men har ändå hunnit med att få så enormt många nya kunskaper, insikter, förståelse för mig själv och för andra. Viktiga lärdomar hur man med hypnoterapi kan bidra till att lösa så många problem, så många knutar, bringa så mycket klarhet, få så många nyttiga insikter, vända så många långa sorger till ödmjuka tacksamma glädjeämnen. Ingen annanstans finns en bättre, effektivare metod mig veterligt. Precis detta jag sökt så länge som den kunskap som verkligen kan hjälpa människor på djupet. På riktigt, för alltid.

Jag känner mig djupt tacksam för den här utbildningen. Den har gjort mig till en bättre människa. Till både min egen och andras glädje. Jag har redan fått förmånen att hjälpa ett antal klienter med enastående bra resultat. Det är så man vill att det ska vara. Nu vill jag hjälpa så många människor som möjligt till lugnare, gladare liv. Bättre självförtroende, livskraft för sig själv och sin familj, vänner, arbetskamrater. Jag kan varmt rekommendera Jacks utbildning. Dels för utbildningens upplägg men även för hans ödmjuka, lugna, varma alltigenom behagliga person. Han är One of a kind! Åsa Palm, Gävle i april 2016

Åsa Palm

Del 1: Jag var redan från början väldigt förväntansfull och otroligt glad att jag hittat denna utbildning. Alla mina förväntningar är infriade och jag är tacksam för att jag tog möjligheten att utvecklas själv såväl som att skapa en ny yrkesbana. Jack är otroligt ödmjuk och jag känner stor tillit till hans kunskap. Ser verkligen fram emot resterande delar. Jag ser denna utbildning som otroligt seriöst uppbyggd och jag kommer absolut att rekommendera den vidare. Jag känner nu stolthet över att jag har lärt mig detta fantastiska redskap, bra boende och ett fantastiskt gäng!!!

Lina Carlström

En väldigt kompetent, god och varmhjärtat lärare Jack som med en enorm humor leverera med klarhet och tydlighet vad hypnos och hypnoterapi är. För min del som är tekniker till yrket så får jag till mig denna information och kunskap på ett mycket pedagogiskt och tydligt sätt. Jack värnar om det mänskliga värdet med en utstrålning som väldigt få kan och det innebär för oss att lärandet sker på ett naturligt sätt utan mentala hinder. Jack är otroligt bra på att hitta och beskriva de problem som kan uppstå i praktiserandet och som vi kan stöta på och hur vi löser dem. Tack Jack för att du ger av dig själv, det går in i mitt hjärta och mitt undermedvetna.

Den enormt goda atmosfären och behagliga värma som skapas i gruppen med ledning av Jack gör att individer öppnar upp sina innersta hjärta, är modiga och kärleksfulla i dessa live sessioner. Vi andra får observera dessa processer vilket bli en inlärning som ger helhet som jag inte tidigare varit med om. Jag har under dessa dagar sett personer växa i sin innersta potential och med en otrolig energi. Jag kan garantera att dessa verktyg är de mest kraftfulla jag sett med avsikt att skapa förändring i vårt innersta. Jag vill tacka Jack som ger oss denna möjlighet att växa som människor, TACK Jack!!

Del 3: En otrolig resa, jag har utvecklats helt enormt som person, jag har gjort en personlig resa som jag inte trott var möjlig. Har fått enorma insikter om människan såsom mig själv. Den person som gjort detta möjligt är Jack Johansen, jag kan inte tänka mig att det finns någon likvärdig utbildning med en lärare som Jack Johansen, det kan jag skriva under på. Jack är en enormt god människa som får sin omgivning att växa vilket ger insikter om ens personlighet. denna utbildning är absolut det bästa som hänt mig, tack Jack från hela mitt hjärta!

Janne Mujunen

Del 1 har gett mig mycket av det som jag länge har velat prova på. Ser nu fram emot att använder det jag lärt mig och det har samtidigt gett mig än mer smak för att lära mig mer om hypnos. Samtidigt har det väckt tankar omkring vad man som människa kan bli kapabel till för det finns ingen botten eller topp på människans kapacitet.

Del 2: Har lett mig precis i den riktning jag önskade, ju mer som allt presenterades och sedan föll på plats ju mer övertygad blev om att vi människor är mycket mer än vi tror. Jag upplever att du Jack har sett ditt material utifrån och har alltid svar på våra frågor. Du vet vad du gör, fortsätt med det för du gör det fantastiskt bra!

Del 3: Tufft men spännande, ser fram emot att få utöva allt jag lärt mig. Det har varit väldigt utvecklande för mig som person och jag går här ifrån med ny energi, det har varit en väl värd investering.

Christoffer Hansson

Del 1: En väldigt bra utbildning, bra upplägg. Du Jack har varit en väldigt bra ledare som tar dig tid att lyssna och demonstera. Jag är väldigt nöjd och ser fram emot nästa del.

Del 2: Det finns inte så mycket att säga mer än att du är toppen Jack, bra upplägg, bra förklaringar osv. TACK! för allt Jack, Ta hand om dig till vi ses nästa gång 🙂

Del 3: Utbildningen har gått fort och den har varit väldigt bra för mig personligen, tack Jack för allt du hjälpt mig med. Du har en fantastisk gåva och du gör ett fantastiskt arbete, du tror på människan. Man känner sig trygg med dig och man får känslan av att allt kommer att gå bra i utbildningen. Tack Jack varma kramar Jennie 🙂

Jennie Andersson

Del 1: Fantastiskt Jack! Du lyssnar på oss, hjälper oss på ett underbart sätt. Du sprider en trygg känsla vilket får oss att tro på oss själva, längtar redan till del två.

Del 2: Fantastiskt, kraftfullt och helt underbart, förstår nu varför man kan få sånna fantastiska resultat! Vill du utvecklas själv och få redskap att hjälpa andra så är detta en fantastisk utbildning, Jack är helt fantastisk som alltid. Nu gäller det bara att öva, öva och öva, längtar till del 3 🙂

Del 3: Alla tre delar har varit underbara, mycket skratt och mycket lärorikt. Kul att följa allas utveckling och kan se att alla har blivit mycket tryggare i sig själva. Jag rekommenderar denna utbildning till vems som helst som vill utveckla sig själv och hjälpa andra människor. Stort tack Jack 🙂

Martin Ottosson

Del 1: För mig har dessa dagar betytt att det dykt upp en massa minnen inom mig, vilket har gjort det möjligt att redan under denna delen reflektera över saker som jag behöver arbeta med. Du är bra på att hålla ihop hela gruppen Jack, det är bra struktur, ett bra upplägg som man kanske inte ser direkt från början, fyra dagar på denna del är perfekt, underbar miljö att vara i, att du är professionell på det sätt du är, det skapar förtroende och ger oss självförtroende.

Del 2: Första dagen på utbildningsdel två där ramlade polletterna på plats: Det är mycket att ta in men inte för mycket, det finns tid för reflektion, samtal och övning. Allt hänger ihop och följer en röd tråd genom hela utbildningen, ett väldigt bra upplägg.

Del 3: Det har varit en fantastisk utbildning, bra upplägg med tiden mellan utbildningens 3 delar. En stor förståelse för hur hjärnan fungerar och vad det är som händer. Mycket information omkring att verka professionell, en bred utbildning som inte stänger ute andra utbildningar utan förklarar skillnader utan att döma. Möjligheten att nu kunna starta en egen verksamhet med bred kunskap, stöd och stöttning. Jag känner mig redo att gå ut och arbeta efter denna utbildning, har de rätta verktygen. Förstår vikten av hur jag skall arbeta och vad som gäller ute i verkligheten är ett fantastiskt verktyg som jag fått med mig. Ett fantastiskt boende i en fantastisk miljö. Har redan rekommenderat denna utbildning till flera andra

Catrin Eriksson

Del 1: Jag kommer att sätta mig på tåget fylld av så många nya tankar, insikter och tillika fylld av värme. Härliga kurskamarater och härlig kursmiljö. Jack jag litar fullständigt på att du vet ur vi skall ta oss vidare på denna resa, du är superpedagogisk, så nu ser jag fram emot nästa träff.

Del 2: Förre gången satte vi fyr på startraketten och nu har vi kunnat släppa det för att resa vidare, vilken resa! Så mycket omtumlande erfarenheter. Där står du Jack, trygg ibland oss och där du återigen förmedlar stor kunskap och delar med dig av dina erfarenheter. Det är så mycket som skall falla på plats, men det kommer det att göra. Den terapiform vi lär oss här känns proffsig och jag är stolt och jätte nöjd att jag börjat på denna utbildning. Vet att tiden går fort men vi ses snart igen alla glada och goa människor i gruppen.

Del 3: Den här utbildningen har varit en enorm resa utöver alla förväntningar, efter del 3 har många bitar fallit på plats och jag känner mig redo att använda kunskapen. Tack till Jack som gjort det möjligt och tack till alla goa kompisar. Jag kan av hela mitt hjärta rekommendera denna utbildning.

Barbro Viklund

Jag är mycket nöjd med det jag varit med om hittills, har upplevt mycket mer än vad jag trodde vi skulle hinna med på dessa fyra dagar, ser fram emot fortsättningen. Fantastiskt vad vi har lärt oss på fyra dagar. En professionell lärare, som uppmärksammat och peppat oss att prestera på ett lättsamt sätt.

Anita Ohlsson

Jack är en fantastisk lärare, bra upplägg på de olika moment på utbildningen. Jack´s föreläsningsstil med demonstrationer skapade mycket bra stämning och tillit i klassen. Mycket bra med tid till de praktiska övningarna.

Katarina Norén

Del 1: Högsta poäng i alla avseende, mycket intressant och lärorikt innehåll. Pedagogiskt upplägg, fantastiskt med övningarna, ett effektivt sätt att lära vilket stärker självförtroendet. Jag tycker om att utbildningen är i tre delar så varje del blir lagom intensiv samt att det finns tid mellan delarna för träning och inlärning. Roligt att få bo på samma anläggning och att kunna få öva på på olika människor med olika personligheter. Jack du är en fantastisk, pedagogisk och kunnig lärare som inspirera, engagerar och sprider värme.

Del 2 tar utbildningen till en helt ny nivå, vi har lärt oss att utföra terapi och det har gett fantastiska resultat och inspiration. Sessioner i klassrummet utförd av Jack är väldigt uppskattat och värdefullt, ovärderligt! Redan nu känner jag mig redo att genomföra terapi och det ger verkligen vingar. teoridelen är mycket genomtänkt och ger en mycket bred kunskapsbank. Jag uppskattar att vi får gott om tid att praktisera med varandra vilket stärker självförtroendet än mer. Tack för en underbar utbildning!

Ivona Olofsson

Del 1 Det är andra gången jag går del 1 och jag känner att hela utbildningen fortsätter att utvecklas och kan säga att den ger mig fantastiskt mycket vilket gör att jag ser fram emot del 2. Jag kan varmt rekommendera nya som gamla elever att gå alla delar för det tillkommer massor av nytt hela tiden här.

Del 2 Det är som sagt innan andra gången jag deltar och jag kan säga att jag verkligen är glad att jag gjorde det. Så fantastiskt mycket nytt som tillkommit och jag känner att jag forsätter att lära mig mer vilket gör att jag än bättre kan hjälpa mina klienter. Tack för att du finns Jack

Jim Kamen

Del 1 Det har varit en häftig resa, en berg och dalbana faktiskt och nu avslutar jag del 1 med entusiasmen på topp. Mycket bra med teori, praktik och övningar som varvas in. Du är väldigt entusiasmerande Jack och väldig generöst delar du med dig av din kunskap.

Del 2 Redan efter del 1 startade många processer inom mig. Under dessa dagar har många bitar fallit på plats, fantastiska dagar med många starka känslor, så värdefullt, TACK Jack. Jag trodde att jag kom hit för att bli hypnoterapeut och det kommer jag att bli. Men den största resan är den i mitt eget inre, min egen utveckling, fantastiskt!!!

Del 3 Utbildningen har verkligen varit en resa i personlig utveckling. Det har varit utmanande, utvecklande, ganska läskigt ibland, men framför allt har det puschat mig att ta nya steg. Så mycket kunskap där teori och praktik har varvats på ett väldigt bra sätt. Det känns lite vemodigt att gå här de sista minuterna innan kursslut, men framför allt känner jag glädje och lust att gå ut i världen med alla kunskapar jag fått med mig. Utbildningen har gett mig så otroligt mycket, Tack Jack.

Lotta Briné

Mycket intressant och pedagogiskt bra upplagd utbildning. Bra övningar och möjlighet till träning.

Andreas Leksell

Fina Jack du utstrålar verkligen trygghet och du lyckas få mig att känna att jag är värd att nå dit jag vill. Det är skönt att kunna känna sig bekväm med att visa känslor. Du har varit ett stöd och visat dig säker och stabil och det känns fantastiskt! Såklart känns det som jag sprungit 2 mil precis i ett tempo jag aldrig haft. Det är inte enkelt vilket ger mig ett bevis på att detta är en stor och stark egen resa av personlig utveckling. Underbart jobbat, tack för ditt stöd så fint att inte känna stressen och nervösitet, Tack!

Anonym

Klicka på bilden för att se fler bilder från hypnosutbildningen
Klicka på bilden för att se fler bilder från hypnosutbildningen
Klicka på bilden för att se fler bilder från hypnosutbildningen
Klicka på bilden för att se fler bilder från hypnosutbildningen
Klicka på bilden för att se fler bilder från hypnosutbildningen

Jack, Du är fantastisk!

Jag hade svårt att välja hypnosutbildning så jag ringde en kvinna som gått Din utbildning men även SSEAH och hos Praesto. Hon sa direkt att Din utbildning var den bästa och den som gett henne mest. Ändå stod jag och tvekade lite till. Hur kunde jag?! Idag vet jag valde rätt. Det känns rakt in i hjärtat.

Den som tvekar på val av utbildning kan sluta fundera.

Utbildningen är bra upplagd även om det innebär mycket arbete och att tänja gränser. Du informerade om att utbildningen också innebär en personlig resa men den där “personliga resan” gällde ju inte mig! Jag hade fel, men hur bra det blev!

Jag har som massageterapeut sedan 1991 och kommit människor nära. Jag har ”känt in” deras känslor. Jag ville hitta verktyg för att ta mig vidare. Det blev inte på det sättet som jag hade tänkt mig. Det blev SÅ MYCKET BÄTTRE.

Jag hade inte velat vara någon annanstans!

Du ger av hela Din själ både till oss och genom hela utbildningen.

Vilken atmosfär och dynamik – i min själ för all framtid!

Tack för att Du finns – Tack för allt!

/Dolores

Dolores Ryberg

Denna utbildning är den perfekta pusselbiten till min medvetna terapiprocess som jag använd under många år. Ser fram emot att få träna in allt nytt under under sommaren och därmed bli en 100% bättre terapeut, för nu kommer jag äntligen att kunna hypnotisera, något som ingen annan utbildning givit mig.

Christer Abrahamsson

Fantastiskt med en lärare som så tydligt visar att han verkligen vill lära ut. Att så äkta bry sig om att alla skall lära sig så mycket som möjligt. Jack besitter en enorm kunskap. Tack för dessa fantastiska dagar.

Elisabeth Novén Bäckström

Del 1 Värdefull kunskap lärs ut och jag är oerhört glad att få ta del av den.

Del 2 Andra delen av utbildningen rör om känslorna inom mig på ett positivt sätt, vilka enorma möjligheter det ligger inom denna form av hypnoterapi och fast vi “bara” är elever som övar än så länge. Detta är magiskt bra!

Del 3 För dig som läser detta så är det är inte frågan om du skall gå denna utbildning utan när, hitta tiden och bara gå den!

Ann Kristin Nilsson

Del 1 Häftiga utmaningar, högt tempo med praktiska övningar vilket gör att man fördjupar kunskapen. Jack är otroligt kompetent och lär ut med stort hjärta.

Del 2 Så otroligt inspirerande och lärorikt, Jack lär ut från hjärtat, otrolig kunnig. Fullspäckat schema med fantastiska live sessioner i klassrummet, TACK!

Anette Josefsson

Del 1 En helt magisk utbildning, så mycket insikter och “aha” upplevelser, så självutvecklande och lärorikt på alla sätt.

Del 2 Förra delen vet jag att jag skrev att det var magiskt, men del 2 var ännu bättre, nog sagt!

Del 3 Detta är en resa som jag kommer att ha med mig hela mitt liv, magi, personlig utveckling, kärlek och tacksamhet. Jack är en fantastisk människa på alla sätt och vis.

Elin Eng Andersson

Del 1 Tack för några fantastiska dagar, ser fram emot nästa steg, dynamiken och variationen på övningarna har varit bra och känner nu att jag har verktygen för att träna på egen hand.

Del 2 Tusen tack för allt, fantastiskt inspirerande. Häftiga live sessioner som gör att man vill ut och hjälpa andra att utvecklas själv, tusen tack!

Del 3 Tusen tack för dessa fantastiska dagar, det har varit välplanerat varvat med föreläsningar och teori. Jag har redan rekommenderat dig till min omgivning, ha det bäst “närmaste”.

Daniel Kelly

Del 1: Tack, tack och åter tack! Vilken fantastisk utbildning jag har börjat. Bara under del 1 har jag fått fantastisk kunskap omkring hypnos. Jag gillar upplägget med teori och praktik, längtar redan till del 2. Är så nöjd på alla sätt.

Del 2: Återigen 4 helt fantastiska utbildningsdagar, Jack. Du är en fantastisk lärare, du gör allt konkret på bästa sätt. Tempot är bra och dagarna går fort. Längtar efter att träffa hela gänget igen, så många fantastiska människor.

Del 3: Känner mig så lycklig, vilken fantastisk utbildning jag tagit mig igenom, så mycket som jag utvecklats så det är både med lycka och vemod jag avslutar denna utbildning. Denna form av hypnoterapi är helt outstanding! Nu skall jag ut i verkligheten och göra skillnad för en massa människor. Jag vet vad jag vill och det känns rätt. Tack för allt ditt stöd Jack för du har hjälpt och stöttat mig på ett helt fantastiskt sätt.

Mia Lindell

Del 2: Som Beteendevetare är jag intresserad av hur vi människor bär saker från vårt förflutna med oss, jag började denna utbildning hos Jack för att vidga mitt tankesätt, få andra nya infallsvinklar och nya kunskaper om oss människor. Del två i utbildningen gav mig fler verktyg att kunna använda i mitt arbete med människor, det är intressant hur vi kan bära med oss händelser och upplevelser från dåtid in i nutid, hur det kan påverka tillvaron. Jack är väldigt kunnig inom detta område och har en god pedagogisk förmåga, upplägget på utbildningen är god och följer en röd tråd. Det finns goda möjligheter att “öva” på kurskamrater under de dagar som kursen är, vilket Jack också har som en del i kursen. Ser fram emot delkurs tre.

Eva Stigsson

Del 1:Detta är den mest värdefulla utbildning jag inom min vildaste fantasi har kunnat ta del av. Stor tacksamhet till Jack och samtliga medstuderande som nu delar denna resa med mig.

Del 2: Den mest överväldigande intensiteten jag hade kunnat önska mig, upplägget är suveränt vilket stärker mitt självförtroende som hypnoterapeut. Tack Jack, tack alla för dessa underbara dagar, vi ses snart igen 😉

Del 3: Det här är utan tvekan den bästa utbildning inom hypnos och hypnoterapi, det absolut bästa jag gjort.

Molle Andersson

Jack Johansen är väldigt duktig inom sitt område, bra och tydlig struktur på kurs upplägget, mycket proffsig utbildning.

Anna Helgesson

Jag har väntat på denna utbildning i två år, kände på mig att det var en mycket bra utbildning och jag kan säga att den är väldigt bra, så jag är mer än nöjd med mitt val av hypnosutbildning. Jack är väldigt pedagogisk och lyssnar på oss som elever, helt suveränt, längtar till nästa del.

Nadja Lakanen

Ett riktigt bra och pedagogiskt upplägg av en väldigt skicklig lärare. Det märks när en lärare är engagerat och brinner för ämnet och sedan förmedlar djup kunskap av alla de rätta orsakerna. Intressanta dagar som skapad stor förväntan inför kommande tillfällen. En väldigt skön och harmonisk plats att vara på, en skön blandning av humor och allvar och så väldigt god mat. Tusen tack!

Jan Winbo

Avslutningspresent målat av Mikael Ingelin och Jenny Costell "Reunion"

Tavlan ovan är målat av Mikael Ingelin och Jenny Costell, tavlans namn är “Reunion”. Detta är inte bara en tavla för mig utan ett budskap som gav allt en större mening, oerhörd tacksam!

Avslutningspresent

Del 1: “The student is ready when the teacher appears”
Så kom Jack Johansen rekommenderat av vänner till mig. Jag trodde jag visste en del om healing, emotionella blockeringar osv. Hypnos går rakt in, rakt ner i dolda blockeringar och blir mitt skarpaste verktyg i min verktygslåda.
Tack för en fantastisk utbildning!

– Bra upplägg

– Professionellt

– Pedagogiskt

– Bra material

– Bra undervisning

Från Maria´s session på utbildningen:
“Jag kom för hypnos pga att jag upplevde att jag hade en konstig inställning till pengar. Jag jobbade gärna gratis och hade svårt att ta emot pengar fastän jag var i behov av dom. Detta var inget nytt och jag hade försökt själv att släppa på detta, omprogramera mej genom olika terapi former utan större framgång.

Under hypnos sessionen gick jag rakt bak till barnstadiet och fick fram massa känslor med mina föräldrar. Jack guidade mej igenom känslorna och dom släppte, det blev ett förlåtande men inget som hade med pengar att göra.
Dock efteråt har spänningar i min kropp släppt samt jag har andra reaktioner inför ekonomiska situationer.  Jag jobbar inte mer gratis och känner en självklarhet i att kunna fråga efter pengar för mina tjänster.
Jag är ännu förundrad över att effekten på hypnos är så stor i mitt dagliga liv där jag reagerar annorlunda och känner en större trygghet inom mej. Jag rekommenderar alla att använda hypnos för att må bättre i både kropp och själ.
Jack är en Fantastiskt lärare. Hypnotisör och han har arbetat fram ett otroligt material som är guld värt.
Maria Löfkvist”
Maria Löfkvist

Tack för en helt fantastisk första del av utbildningen. Att få träda in i denna nya värld har fått mig att växa som person, är så tacksam över allt jag lärt mig så här långt, tacksam över alla härliga kurskamrater och inte minst dig som lärare. Du är så otroligt inspirerande och håller ihop gruppen på bästa sätt, jag längtar redan till del 2. 

Del 3: Utbildningsdel tre är nu avslutad och det har varit en helt fantastisk tid tillsammans med underbara kolleger och vår stora inspirationskälla och lärare Jack Johansen, tveklöst den bästa utbildningen jag någonsin genomgått.

Mikael Inglin

En omtumlande resa och start mot att utvecklas på ett djupare plan. Strukturen känns väldigt bra och efter dag två förstår jag strukturen och upplägget mycket bättre. Helt fascinerad av din kunskap och hur du är så säker, trygg och närvarande som utbildare, hypnotisör och människa. Tack Jack!

Del 3: Är otroligt tacksam för denna nya existensiella insikt som hypnosen gett mig, bra upplägg med grundligt med teori och praktiska övningar. Jag har lärt mig otroligt mycket inom hypnos och framförallt om mig själv. Regress to Cause is the shit!! Tack Jack, stor kram Ulrica

Ulrika Vagas

En fantastisk utbildning i lagom tempo, alla byggnadsstenar läggs på plats och det är fantastiskt att få så mycket praktik redan på plats. Din ödmjuka hållning och förmåga att besvara alla frågor gör att klassen blir otroligt avslappnad och trivsam, Tack Jack!

Fantastiskt, precis som förra utbildningsdel. Grundligt, lärorikt och underhållande genomgång av olika hypnotiska verktyg och metoder. All möjlighet till övning, kopplat till feedback samt gemensamma genomgångar gör att kunskapen fastnar på ett tryggt sätt. Tack Jack för att du så generöst delar med dig av dina kunskapar och erfarenheter.

Del 3 Det är inte utan vemod jag konstaterar att utbildningen är slut. Det har varit en fantastisk resa, utvecklande både personlig som kunskapsmässigt. Fantastiska ödmjuka kurskamrater och så Jack som ödmjukt delar med sig av sina stora kunskapar. Önskar nästan att jag kunde glömma allt jag lärt mig så jag kunde gå utbildningen igen.

Ulf Zetterlund

Tack för dessa underbara dagar med ett underbart gäng. Det var dina instruktioner och att vi fick öva mycket, träna på varann, vilket gjorde det hela mycket roligt och lärorikt. Du har lagt upp utbildningen bra med blandning av teori. övningar och redovisningar. Det känns så rätt det här tänket och det kommer säkert inte bara att hjälpa mig i min roll som hypnoterapeut utan även i det vanliga livet. Känns så härligt att äntligen ha funnit verktyget att gå till roten till problemet. Det blir fantastiskt att börja använda dessa tekniker i nästa delkurs, Tack Jack!

Pia Alexandersson

Trots att jag hade höga förväntningar så har dessa överträffats med råge. Jack skapar en miljö som känns oerhört trygg och tillåtande, vilket har gjort att det hela tiden har känts roligt och avslappnat, helt fritt från tankar om prestation. Jag har lärt mig mer än jag kunnat föreställa mig och på så kort tid, så nu är jag hungrig på att gå vidare. Det känns som det jag lärt mig så här långt skall smältas nu, är tacksam för Jack´s konkreta, lättsamma och humoristiska sätt att undervisa. Det känns som jag hamnat på helt rätt plats, Tack!

Fantastiska och fullspäckade dagar i del 2 som bjudit på många insikter, nu hem och träna och smälta

Del 3: Det känns ju fantastisk hur långt man kan komma på endast 3 träffar, i något som från början förföll som något ganska oförklarligt, men fullkomligt fantastiskt. Jag känner stor ödmjukhet inför att ha fått varit med om denna resa, mitt liv kommer inte att vara sig likt framöver.

Camilla Borgström

Är supernöjd!!

Bra upplägg i alla tre delar, hem och öva i olika steg efter avslutad utbildning, har man undrat något har man snabbt fått svar. Den personliga utvecklingen har bara börjat, trust me 😉 

Cajsa Austi

Nyfiken och en inre längtan tog mig hit, jag hade absolut ingen aning om vad jag gett mig in i. Jag skulle vilja likna utbildningen vid en fantastisk bergodalbana där skräckblandad förtjusning tar mig till nya höjder med en kittlande och pirrande känsla i magen och en önskan om att få mer och åka en gång till !

Väldigt spännande och intressant del 2, min nyfikenhet växer mer och mer samtidigt som jag utmanas och växer som individ och person.

Marie Litzell

Mycket nöjd med denna del av din utbildning, bra instruktioner och du har ett bra pedagogiskt förhållningssätt. Du har också förmågan att skapa bra stämning i gruppen. Intressanta exempel, som jag upplever det som mycket värdefullt att vi börjar så grundligt med denna hantverksdel, sedan att vi har två månader att träna på detta inför del 2.

Tack för all kunskap och information du delar med dig, mycket givande och intressant material och inte minst alla live sessioner i klassrummet. Vi kan ställa alla frågor vi vill och du svarar tålmodigt och informativt, detta är en väldigt seriös utbildning och jag är väldigt imponerat, inte minst att du gör det med kärlek och en ambition som hjälper och stöttar oss.

Del 3: Tack Jack! Du har gjort det möjligt för mig att utvecklas som hypnoterapeut. Jag har fått en metodik och blivit inspirerat att ta detta på allvar, gett mig möjlighet att hjälpa och stötta. Du är pedagogisk, kunnig, ödmjuk och kärleksfull. Det har varit otroligt givande och lärorikt, ser fram emot mer 🙂

Tomas Löfström

Att få denna möjlighet att gå en hypnos utbildning hos Jack Johansen har varit fantastisk. Jag är väldigt nöjd och det padagogiska upplägget passar mig perfekt. Att bland teori och praktik i lagom tempo gör att inlärningen blir maximal. Jag rekommendera varm alla att ta del av denna lärorika utbildning, i ett fantastiskt landskap i Osby.

Ulf Redsäter

Från början sökte jag efter en utbildning inom hypnos och fastnade för den här och har genom andra som gått här fått till mig vilken fantastisk utbildning detta är. Idag är jag här och det ångra jag inte en sekund, dessa första fyra dagar har varit omtumlande, lärorika och fantastiskt spännande. En helt ny värld har öppnats upp för mig och jag inser att jag är i början av en fantastiskt resa. Första delen har givit mig en bra grund att stå på och jag har fått de verktyg jag behöver för att nu kunna träna på hemmaplan. Teori och praktik har varvats på ett balanserat sätt.

Jessica Mellert

Jag har genom hypnos upplevt en frihet och ett välmående, det är en resa man gör i sitt inre. Utbildningen har givit mig en förståelse och verktyg