Hypnoterapeut-Elisabeth-Brodd-AdolfssonJeanette, här tillsammans med Elisabeth Brodd, var med i testgruppen för Hypnotic Gastric Band.”

. Foto: Anette Ericsson

Jeanette gick ner elva kilo – med hypnos

3 mar 2015 15:00

Livstil. Jeanette Andersson gick ner elva kilo – tack vare hypnos.

Hypnosterapeuterna Elisabeth Brodd och Morgan Levén hade en testgrupp som fått testa på BL-viktband, ett slags mentalt viktband där patienten genomgår en gastric bypass-operation fast utan knivar. En av testpersonerna är Jeanette Andersson från Tidaholm. Hon har genomgått de tre sessionerna med hypnos och har gått ner elva kilo på tio veckor. Metoden kallas Hypnotic Gastric Band.

– Det är helt underbart, säger Jeanette, det är så lätt och jag kan använda kläder jag inte har kommit i på evigheter.

Inga problem i jul

Den stora frågan är ju hur det funkar med sockersuget och hur det gick över jul.
– Det var toppen och sockersuget är som bortblåst, det är nästan som en religiös upplevelse, beskriver Jeanette.
Jeanette säger att omgivningen märkt av effekterna, en man som står Jeanette nära skall testa det mentala viktbandet han med.

– Han har ju så att säga sett på nära håll hur och att det fungerar.

Kläder blivit för stora

Det där med kläder som inte passar har väl många upplevt och så även Jeanette, hon drar lite i sina långbyxor och säger:

– De här byxorna kunde jag inte dra upp längre än till låren i november och nu sitter de ganska löst. Det är ju himla tur att jag inte bryr mig om mode för jag har massa kläder som jag har sparat och kommer i nu. Några har till och med blivit för stora.

Och vem har inte sparat gamla kläder i förhoppningen att man någon gång ska komma i dem. Någon gång i framtiden varje fall…

– Men nu slänger jag allt som blir för stort, skrattar Jeanette, för nu har jag tagit kommando över mitt liv och nu är det jag som bestämmer.

Rekommenderar till andra

Elisabeth och Morgan säger till sina klienter att det är de som bestämmer över sina liv, ingen annan, och att arbeta upp självkänslan och självförtroendet.

Jeanette rekommenderar BL-viktband till andra.

– Jag har testat allt som finns på marknaden i jakten på kilona, men det här fungerar.

På frågan om hur det kändes att se sin “operation” under hypnos så blev svaret:

– Det var inte alls som när man ser operationer på teve, för det har jag svårt för att titta på, utan detta var enklare. Och det kändes lite konstigt i magen efteråt, inte direkt ont utan en annan känsla.

Anette Ericsson

http://www.skovdenyheter.se/artikel/262290/jeanette-viktminskade-med-hypnos

red.vb@vgt.se

Share This