Referenser från 2012-2013

Nancy Lopez

Som sagt så är jag både tacksam och känner att jag har lärt mig så otroligt mycket.Jag har gått många kurser,utbildningar inom framför allt medial och personlig utveckling och healing kurser och även nu 3 hypnos utbildningar men jag kan säga att denna utbildning är den som givit mig mest. Jag ser detta även som en enorm resa i personlig utveckling. Ribban ligger högt och det var en utmaning för mig själv också,det som jag kände i början också det var ju det här med att improvisera, vilket jag inte alls var van vid men det var så otroligt mycket mer effektivt.

Skillnaden är enorm. ni arbetar på olika sätt, jörgen på SSEAH är duktig men som sagt han kör mer efter det gamla tradionella och kör mycket efter script. och då blir det inte personligt som här, det var inte lika mycket praktik heller,nästan ingenting. Vi fick inte öva såhär mkt som vi fått gjort under denna utbildning. Du har lagt upp det på ett riktigt bra sätt och all den tid och själ du lagt ner på oss och som jag skrev att du kan hålla en sådan stor grupp samtidigt är fascinerande,det är professionellt och det lönar sig till slut, dina elever är bland dom bästa i landet och det bevisar verkligen vilken nivå den här utbildningen är på.

Sedan praesto´s,ja det är mer inrktat på att ha "kul" och det är enkelt.och visst kan du ta bort en fobi men du går aldrig till själva roten. vi gick igenom lite tapping där med men som vi nämnde innan,det är tillfälliga lösningar.

Jag är glad att vi fick öva och öva öva även om vi var så nervösa,och det var skratt och det var tårar men en riktigt envishet. Jag känner att det har fastnat. och jag känner att jag valt rätt,och jag känner att detta kommer bli riktigt bra, folk väntar på att jag ska köra igång rejält,och jag har allt redan klart, jag har redan ett ställe centralt här som jag ska hyra in mig på,och det har varit klart sedan förra året men jag har inte kännt att jag varit redo än, men jag ska börja där då jag är ledig och sedan efterhand gå ner i tid på mitt vanliga jobb och satsa mer på detta och mina andra tjänster och känner att det kommer gå riktigt bra. Hypnoterapi behövs och jag är stolt över att ha gått hos dig och du är en förebild.

 

Nancy Lopez

Maria Fredholm

Hypnos utbildningen. Jag har detta året avslutat två utbildningar Coach utbildning o hypnoterapi utbildning, och då kan jag lugnt säga att den sistnämnda är den jag har haft mest
nytta av. Direkt efter avslutad utbildning startade jag min verksamhet och klient tillströmmningen ökar för varje dag som går.

Utbildningen i hypnos och hypnoterapi var så genomtänkt och gav mig så mycket självförtroende. Vi utövade mycket Praktik vilket gjorde att Jag kunde börja utöva hypnoterapi hemma redan under hypnos och hypnoterapi utbildningen. Du, Jack, delade glatt med dig av dina erfarenheter, o glädjs med oss och våra framgångar! Du, Jack, är dessutom min största förebild, att ha gått utbildning hos dig ser jag som min största merit. Vi bodde på internat och utbildningen var under veckoslut vilket jag uppskattar väldigt mycket då jag slapp löneförlust på mitt ordinarie     arbete. Jag har idag, 2 månader efter utbildningens slut, redan tjänat in kursavgiften, och behovet av hypnoterapeuter är stort.

Detta är det bästa jag gjort!

Maria Fredholm

Ralf Nymberg

Jag är mycket nöjd med hypnos utbildningen, hög kvalité och väldigt omfattande. Jack är en god pedagog och en väldigt generös människa. God mat och billigt boende. Jag vill också tacka alla som gett mig oförglömliga dagar i Osby! Personligen var det omtumlande för mig att komma så djupt som jag gjorde men jag lovar jag fick mersmak och en starkt bidragande orsak var den gemenskap jag kände i gruppen. Ser framemot att ses i januari 2013!

Ralf Nymberg

Jag är så glad att jag valde din utbildning, jag anser att det är den bästa hypnosutbildning i hela landet. Kan med värme rekommendera denna hypnos utbildning hos Jack som grundligt går igenom allt du behöver lära dig för att bli en bra hypnoterapeut.

 

Anette Pålsson

Robert Hölscher

En mycket bra hypnosutbildning, en av dem bästa och mest givande utbildningar jag gått. Jag uppskattar upplägget som på ett bra sätt kombinerar teori och praktik. Det var mycket att ta in och jag är övertygad om att min positiva reaktion kommer att öka allt eftersom det faller på plats. Jag är helt införstådd med att det gäller att träna och praktisera mina nya färdigheter, vilket jag kommer att göra fullt ut. Tack Jack för en fantastisk hypnosutbildning, de intryck och upplevelser som jag fick vill jag bära med mig resten av livet. Alla ni som deltog i denna utbildning har berikat mitt liv. Tack ♥

 

Robert Hölscher

Patrik Wikström

Det har varit väldigt givande och glädjande på många sätt att gå denna hypnos utbildning. Allt är väl strukturerat och håller hög standard. Jack är suverän på att undervisa, med en mycket bra förståelse av alla processerna. Om någon har funderat på att utvecklas som människa eller hjälpa andra till ett bättre liv så skulle jag starkt rekommendera er att gå denna hypnos utbildning. Följer man bara med och ställer frågor till det han förmedlar kan stora saker ske med den kunskap vi har erhållit.

Patrik Wikström

Emanuel Lehtonen

 Jag kan bara säga att det är en underbar hypnos utbildning du håller i, det är helt fantastiskt att få lära sig alla dessa underbara verktyg. Jag har alltid varit intresserat av sånt här och har alltid velat hjälpa folk omkring mig och det känns som du ger oss denna möjlighet. Sen är du fantastisk inspirerande, jag har bara blivit ännu mer inspirerat och fascinerat sen jag kom hit och sen är det otroligt skönt att hitta likasinnade. Det ger så mycket att få gå igenom alla processerna och sedan utföra sessioner på plats med all stöd och gemenskap som finns här. Så tack för att du ger oss denna möjlighet.

 

Emanuel Lehtonen

Mårten Walfridsson

Jag är supernöjd med allt, otroligt utvecklande. Mycket trevliga och goa människor i gruppen. Jack har bra tålamod med oss otåliga som vill veta allt på en gång, jag har inte skrattat så här mycket på evigheter.

 

Mårten Walfridsson

Paula Hansson

Underbar utbildning, mycket avslappnat stämning, kärleksfull ledare som anpassad hypnos utbildningen just för vår grupp. Du lyssnar och tar till dig allt vi säger, funderar och svara efter behov och du visar dig själv som en trygg lärare som vet vad du pratar om. Jag trodde att det faktum att vi hade en annan redan utbildat hypnoterapeut i gruppen skulle störa processen men det blev tvärtom, ni visade respekt och samarbete vilket jag tycker är väldigt bra. Tack för denna gång Jack, ser fram emot del 2.

 

Paula Hansson

Linda Stenbring

Jag tyckte att det var bra att du var så grundig med förklarningarna även om det var mycket att ta in och inte har en aning av vad det är som skall hända, det är bra när allt faller på plats. Domonstrationerna är bra så man ser vad som händer, det är också bra att du formulera om exempel som alla förstår.

 

Linda Stenbring

Maria Stengård

Ok! Till och börja med TACK! Det har varit över förväntan. Då jag kom hit hade jag egentligen ingen aning om vad hypnos var, men det fick du snabbt rättsida på. Att få känna på att få stanna i denna djupa inre avslappning är fantastiskt. Sen är det ett fantastiskt ställe med god mat och sällskapet är så trevligt. Tack än en gång.

 

Maria Stengård

Sofia Gunnarsson

Hypnos utbildningen har motsvarat mina förväntningar på den teoretiska biten, plus att teorin leveras på ett roligt och underhållande sätt.Den praktiska biten är över mina förväntningar. Du lyckades leverera teori och praktik på ett sätt som gjorde att det inte kändes skrämmande att själv prova utföra detta. På ett fantastiskt vis har jag överträffat mina egna förväntningar på mig själv, tack vara det sätt du leverera detta till oss Jack. Väldigt spännande och inspirerande!

 

Sofia Gunnarsson

Johannes

Bra pedagogiskt upplägg, bra strukturerat material. Lätt att följa terapeutens roll. Personligt tar jag in visuellt och därför är det lätt för mig att ta in de konkreta övningarna. Mycket bra mix i gruppen när det gäller erfarenhet och oerfarenhet.

 

Johannes

Anonym

Jag uppskattar att hypnos utbildningen är så grundlig, strukturerat och tydlig. Det är väldigt bra att du växlar mellan teori, praktik och videomaterial. Materialet är väldigt bra. Du är en väldigt lugn person, trygg och oerhört ödmjuk, vilket är förtroende ingivande. Du tar dig tid att lyssna, framhäva och förklara. Jättebra att du inleder med en frågestund varje dag, med reflektioner, genomgång och förtydligande från gårdagens lektioner.

 

 

Jimmy Kristensson

Omfattande och grundläggande information om hypnos, fantastiskt att Jack bestitter så stor kunskap och inger ett stort förtroende. Bra upplägg med utrymme för träning, bra struktur. Jag är riktigt nöjd och inspirerat och längtar redan efter delkurs 2. Evigt tacksam!

 

Jimmy Kristensson

Annika Roth

Att få uppleva och få förklarat vad hypnos är och dessutom få känna hur det känns att vara i detta hypnotiska tillstånd, känna med inlevelse. Det var viktigt att du tog dig tid med mig där jag fick en stund själv där jag mycket bättre förstod och därmed fick en bättre självkänsla med vad jag höll på med. Mycket trevligt ställe utbildningen bedrivs på, sist men inte minst alla trevliga människor med samma intresse och framför allt ditt ödmjuka sätt och välvilja med oss alla. Tack så mycket Jack.

 

Annika Roth

Robert Nilsson

Grundligt, variation, ingen tråkig stund, det är så inspiration skapas. Lättsamt blandat med allvar, ger tankar och kunskap. Omtänksamhet flödar med respekt och visdom. Detta är ett underhållande koncept som vill vinna i längden

 

Robert Nilsson

Marie Wester

Tack för en underbar hypnos utbildning, mycket att ta in och mycket att lära, men längtar redan till del 2. Jag känner i mitt hjärta att detta är helt rätt för mig. Det har varit en härlig grupp med underbara människor, god mat och bra boende.

 

Marie Wester

 

Samia Nasser

Först av allt, tack för tiden här med underbar information och kunskap. Dessa dagar har varit full av kunskap och träning. Det har varit helt fantastiskt och jag kommer att öva tills jag når mitt mål. Tack Jack, vi ses.

 

Samia Nasser

Gertrud Bjerkander

Det har varit en bra hypnos utbildning på många sätt, jag ra lärt mig mycket kunskapsmässigt och det är för mig personligt utvecklande. Dessutom en ovanlig trevlig grupp.  Jag är helnöjd

 

Gertrud Bjerkander

Margareta Rosendahl

Mycket intressanta och bra dagar. Dagarna har varit bra strukturerade, du har haft mycket tålamod med oss under våra övningar, peppat oss mycket. Både mitt intresse och min motivation för metoden har ökat mycket mer.

 

Margareta Rosendahl

 

 

Gerd Clair

För mig är detta en ny värld, otroligt spännande och inspirerande. Jack är en god pedagog, strukturerat och inspirerande. Mycket att läsa på, men känns som vi fått en bra grund att stå på genom dessa föreläsningar och övningar. Utbildningspärmen är ett fint material att göra hemläxor igenom.

 

Gerd Clair

Aydin Darchini

Din hypnos utbildning är suverän, du är mycket kunnig och pedagogisk. Känner att jag har fått alla mina frågor besvarade och inte nog med det jag har lärt mig massor. Det som jag också tycker är väldigt positivt är att vi inte fått en massa onödig information som man annars kan få på utbildningar.

Aydin Darchini

Pia

En fantastisk hypnos utbildning på många sätt, mycket humor blandat med allvar. Utvecklande, inspirerande och energigivande. Mycket pedagogiskt upplagd, tack för ditt tålamod med våra frågeställningar. Väntar med längtan och spänning till nästa kurstillfälle där jag får lära mig ännu mer om hypnosens fantastiska värld, om andra och om mig själv.

 

Precis som del ett blev del två några fantastiska dagar, full späckade med intressant och spännande material. Jag är tacksam för all kunskap du har och som du frikostig delar med dig :-). Du får oss alla att växa mer och mer för varje gång vilket bidrar till att vi har alla förutsättningar att gå ut och göra ett fantastiskt jobb som hypnoterapeuter. Ser fram emot sista delen med blandade känslor, vill mer än gärna fortsätta och få än mer kunskap. känner en sorg att det är sista gången. Det positiva är förståss att vi ändå har vårt forum på nätet där vi kan hålla kontakten samt få feedback.

 

Pia

Danilo Spasic

Jag anser att Jack Johansen har uppfyllt, ja till och med överträffad mina förväntningar gällande hypnos. Genom ett lagom tempo i fyra dagar/del 1 har jag fått information som överträffat det mesta, ja till och med mer. Bäst av allt är att jag nu till 100% vet att hypnos fungerar och det var kursens största behållning.

Del två var minst lika bra som första del. Fick igen lära mig massor på ett bra sätt, mycket hög kvalité i bra tempo. Jag ser verkligen fram till del tre.

Danilo Spasic

Anette

Mycket bra upplagd hypnos utbildning, varvat mellan teori och praktik. Du är inspirerande och har mycket kunskap. Är otroligt glad för jag beslutade mig för att gå denna hypnos utbildning, både för min egen del men också för att jag sedan kan hjälpa mina medmänniskor på ett kraftfullt sätt. Dessutom är det så härligt att lära känna alla andra inklusive dig. Att bo över i denna miljö är väldigt bra. Fyra härliga och spännande dagar, precis som förra gången. Mycket att ta in och lära, men det skall bli så roligt att hugga tag i . Jack du är så pedagogisk och framställer utbildningen på ett mycket bra sätt. Tur du har så stort tålamod att lyssna på alla våra tankar, funderingar och frågor. Allt jättebra Tack! 🙂

Anette

Camilla

Väldig intressant och bra hypnos utbildning med mycket bra lärare, ditt personliga engagemang, alla konkreta demonstrationer, jättebra och inspirerande videoklipp, bra övningar och övningstillfällen, mycket bra logi.

En seriös hypnos utbildning med en lärare med stor kunskapsbank och engagemang. Ditt engagemang har bidragit till en trygghet hos mig att gå ut och utöva yrket som hypnoterapeut. Klassen är sammansvetsat och aktiv, det syns och känns att du är engagerat och det smittar av sig på klassen.

Camilla

Elisabeth Persson

Denna hypnos utbildning har varit helt kanon, lagon bra tempo. O... vilken kundskapsbas du har Jack. Mycket bra terapiprocess del. Du är medial men det vet du nog om och det är just ditt mediala sätt du fångar upp dina medmänniskor med. Hypnos är bara så kul, Love it!

I dag har jag haft tre hypnoser. En flygfobi och två regressioner till tidigare liv. Gud va häftigt. Lite slut i rutan. Så nu har det verkligen satt igång för min del. Många av dem är mina tidigare kunder fast en del är faktiskt nya. Det här är riktigt KUL! Jag är helnöjd med utbildningen...Tack!

Elisabeth Persson

Susanne Dahlgren

Första delkursen avklarad till hypnosterapeut! En fantastisk resa och hypnos utbildning! Nu behöver jag bara några klienter att träna på så att tekniken sitter!! Tack Jack! Helt din förtjänst!! ...o alla andra goa härliga kursdeltagare:)

 

Susanne Dahlgren

Yvonne

Tusen tack för ännu en fantastisk och lärorik hypnosutbildning. Jag hade förmånen att gå denna utbildning för dig Jack under vintern/våren 2011. Men kan säga att det var mycket nyttigt  att friska upp minnet igen i en hel del detaljer, samt att få ta del av en hel del nytt material likaså. Vill varmt rekommendera detta till "gamla" kurselever! Som alltid, är du mästerlig i ditt sätt att lära ut och man får både  tillit och förtroende för dig som person och ditt kunnande.  Du är också väldigt tydlig på ett ödmjukt sätt när du framför din  läroplan, vilket gör att ditt budskap är lätt att förstå. Du lär ut  vikten av att fokusera på klientens bästa i alla lägen och visar upp  samlade, egna och andras erfarenheter och filmklipp för att finslipa  ditt budskap. Jag är supernöjd med kursdagarna, kurskamrater och ditt ledarskap. Kan bara varmt och hjärtligt rekommendera dina kurser och ditt ledarskap  för andra som funderar på att utbilda sig till hypnoterapeuter i världsklass!! Om där skulle vara något att önska, skulle det vara att alla kursdeltagare skulle få träna och öva mycket mer framme på podiet. Det är enormt lärorikt att få vara åskådare och se hur andra jobbar såväl som att själv få jobba inför publik!

Med vänlig hälsning

Yvonne

Ingrid Arnesson

Hypnos utbildningen var mycket pedagogiskt upplagd där Jack delgav sina egna erfarenheter och kunskaper till oss på ett mycket bra och lättsamt sätt. Under kursen fanns det tid för många övningar där praktik varvades med teori. Vi deltagare fick möjlighet att öva på varandra för att sedan utvärdera övningarna. Under kursen fanns det även inlagt egen tid för reflektion och bearbetning av den nya information man fått under dagen. Eftersom kursen var upplagd under tre perioder gavs det även möjlighet till egna sessioner hemma. När vi sedan träffades igen fick vi möjlighet att dela med sig av våra respektive erfarenheter och samtidigt få råd och tips.

Jag rekommenderar varmt denna hypnos kurs till dig som är intresserad av att arbeta som hypnoterapeut. Till dig som enbart är intresserad hypnoterapi så ger kursen otroligt mycket i personlig utveckling då man både växer som person och får verktyg som man har stor användning av i sin vardag.

 

Ingrid Arnesson

Tomas Furubacka

Redan för ett par år sedan började jag ta reda på vilka utbildningar det finns inom hypnos och hypnoterapi i Sverige. Och det finns en hel del, mer eller mindre seriösa. Oftast rör det sig om ett par dagars utbildning, och det har inte kännts intressant. Den här hypnos utbildningen har haft ett bra upplägg (uppdelatpå tre utbildnings tillfällen). Det tar tid att lära sig och bli säker/trygg i sin roll som hypnoterapeut och man behöver praktisera det man lärtsig innan man bygger på med mer kunskap.

Jack har en gedigen erfarenhet inom hypnos. Det i kombination med hans erfarenhet som lärare gör honom till en bra instruktör. För tillfället finns det nog ingen utbildning i Sverige som skulle motsvara denna. Jag känner mig trygg som hypnoterapeut med den här utbilningen, och jag hoppas att det blir en fortsättningskurs så småningom.

Tomas Furubacka

Carola Håkansson

Tack för en fantastisk hypnos och hypnoterapi utbildning! Det har varit en spännande resa som jag tror kommer att fortsätta livet ut. Jag har fått ett helt enormt kraftfullt verktyg till att kunna hjälpa både andra och mig själv. Otroligt att man kan omprogrammera hjärnan och nå dessa fantastiska resultat.

Du har på ett professionellt och humoristiskt sätt väglett oss genom hypnos och hypnoterapins labyrinter.
Utbildningen har haft ett bra upplägg och vi har blivit fullmatade med information samtidigt som du tålmodigt svarat på alla våra frågor. Att vi sedan har möjlighet att kontakta dig för ytterligare vägledning om vi skulle behöva är tryggt att veta. Du har verkligen ansträngt
dig för att vi skulle lära oss maximalt. Ser fram emot att få arbeta med detta utvecklas i
själ och hjärta.

Millioner av tack, villken livsinvestering, o det bästa av allt det tar aldrig slut. En riktigt god jul o ett fantastiskt 2012!

Detta är en hypnos utbildning jag varmt kan rekommendera till alla som söker en väg att kunna hjälpa andra och sig själv att bli hela inifrån själen ända ut i kroppen.

Har ikväll haft min första föreläsning, i Hypnos, för 22 kvinnor i Olofström. Det gick över förväntan. Detta har varit en av mina största rädslor att tala inför en grupp.
Tack vare hypnosen har jag nu klarat av detta och jag tyckte det var roligt dessutom.
Tack Jack för en fantastisk utbildning och tack till Ingrid och Suss för hjälpen att stärka mig. Hypnos är det absolut bästa jag gjort i hela mitt liv både för mig själv och andra. Jag är så GLAD!

 
 

Carola

Yvonne

TACK Jack, för ännu en underbar hypnos kurs, fullspäckad med lärdom om hypnosens fantastiska värld. Är tacksam över ditt mästerliga sätt, varpå du lotsade oss fram och lärde oss att med insikt, ödmjukhet och respekt använda detta förträffliga verktyg som hypnos är. Hela denna hypnos och hypnoterapi utbildning har vida överträffat mina förväntningar. Dels genom all kunskap du har tillfört oss genom att ge det bästa av det bästa i form av skrivet material, filmer och egna erfarenheter, tillsammans med allt arbete som ligger till grund för en sådan stor utbildning. Samt, dels genom ditt lugna och harmoniska sätt som person, där du lärde ut av din enorma kunskap från ett högt professionellt plan, men som ändå var lätt att följa.

Du är verkligen en inspirerande eldsjäl, Jack Johansen och du har blivit ett föredöme  som jag gärna följer i fotspåren. Känner också en ödmjukhet och glädje över att ha blivit del i en stor skara av människor världen utöver, som har lärt sig hypnosens underbara möjlighet. Att kunna hjälpa andra människor på ett sådant enkelt sätt med hjälp av hypnos, ger en gränslös känsla av tacksamhet och glädje i hjärtat.

Alla människor behöver känna sig behövda och få möjligheten att hjälpa sina medmänniskor. Kunskapen om hypnosens fantastiska möjlighet och utövande är ETT sätt att tillfredsställa behovet av att få vara behövd i detta enorma människohav som vi lever i. Allt vad vi ger ut, får vi alltid tillbaka på ett eller annat sätt. Så är sinnet ärligt och  hjärtat villigt att göra gott, är det detta vi får tillbaka. Med hypnosens hjälp blir det lätt att kunna hjälpa behövande.

Så slutligen ännu en gång, stort TACK, Jack och tack till alla kollegor för den betydelsen var och en av er har haft för mig under utbildningens gång. Känner mig väldigt glad och förväntansfull att få sätta full fart som Hypnosterapeut i det stora fältet av behövande människor.

Ser också fram emot att få träffa er alla igen i september!

Yvonne

Thorbjörn

"Jag kan varmt rekommendera Jack Johansen och hans utbildning i hypnos & Hypnoterapi. Till ett mycket rimligt pris under avslappnade och trevliga former lotsas man in i en fantastisk värld av möjligheter att hjälpa och underlätta för sina medmänniskor att förändra sin livssituation. "

 

Tobbe

Karin Tydén

Mycket bra kurs, pedagogiskt upplagd, bra praktiska övningar, gott om tid för frågor, lagom långa dagar som gav möjlighet till mycket egen reflektion och gav möjlighet att smälta all information under kvällen. Bra med inledande fyra dagar i starten, vilket gjorde att all information hann sätta sig och att jag kände mig trygg när jag lämnade kursen.

 

Karin Tydén

Susanne

Jag tycker att det har varit ett fantastiskt bra upplägg, blandningen av teori och praktik var bra genomtänkt, varje moment byggde på varann. Materialet var och är lättförståeligt och bra upplagd. Du har hela tiden varit tillgänglig för frågor och förklaringar. Det har varit en så lärorik och intressant kurs att det stärkt mitt självförtroende väldigt mycket och känner att jag går vidare framåt. Glad och tacksam över att fått vara med om detta, samt tacksam över att du delar med dig av din kunskap och entusiasm, Tack!

 

Susanne

Carina Rosengren

Kursen har varit väldigt lärorik, mycket intressant, blandningen av teori och praktik är effektfull. Jack med sin entusiasm berör oss alla, jag ser fram emot nästa del. Mycket bra upplägg, lätt att förstå. En mycket stark utbildning, bra upplägg från början till slut, skulle inte kunnat vara bättre. Jack du är en fantastisk människa och lärare, du delar med dig på alla bästa sätt, ser redan fram emot nästa steg, tusen tack

Del 2 hypnoterapi, mycket bra hypnos utbildning på alla vis, bra att vi först går igenom lektionen, ställa eventuella frågor och sedan få ta del av materialet. Allt innehåll i kursen var mycket bra, med blandning av film, lektion och träning. Bra ställe att ha denna utbildningen på. Vill åter säga att du är mycket duktig, en kanon lärare och vän. Tusen tack för allt du ger, vi ses i maj

 

Carina

Micke Andersen

Denna kurs har givit mig enormt mycket just för att jag inte visste speciellt mycket om hypnoterapi innan. Har känt och sökt några år efter något för mig givande komplement och detta har överträffat alla mina förväntningar av vad jag skulle kunna få ut av denna kurs. Som jag ser och förstår det såhär långt är detta mycket mer effektivt och snabbare resultat, till glädje för klienten. Av 10 möjliga ger jag kursen 20 🙂

Ser verkligen fram emot nästa kurs, tack så mycket Jack Denna steg 2 kurs har givit mig enormt kraftiga hypnos verktyg och specifika sådana. Jag har varit i närheten av detta innan med inte alls haft ett så klart och tydligt sätt att gå tillväga på. Jämfört med mitt tidigare kunnande så inser jag vilka delvis grumliga metoder jag använt. Nu har jag klara metoder och ett enkelt tillväga gångsätt att arbeta med.

Millioner tack till dig Jack och tack för all den energi du lagt ned för att lära oss dessa underbara verktyg.

Jag har varit med innan för denna kurs är så otroligt givande, Känns kul att ta del av allt nytt och även friska upp minnet, jag ger 11 utav 10

 

Micke

Darleen

I feel i have been priviledged to be a student of this class. Jack as the instructor and director has assembled a great group of spiritual, generous practioniors who showed ther hearts and that gave depth i the class. Jack gave in his lectures despite long hours encompassing important body of information in a complicated subject, everyone gave dedicated attention to achiving the high goals set by Jack hypnosis Institute.

Thanks! Darleen USA

 

Laila

En superkurs, det har varit helt fantastiskt, det var verkligen meningen att jag skulle gå denna fantastiska kurs.

 

Laila

Yvonne berättar om utbildningen

"Trivsel och maten är också viktig! " Som sagt.....hypnos är ett outtömligt, fantastiskt och intressant ämne. Och alla tankar, synpunkter och åsikter lyssnade och svarade Jack på med en ängels tålamod under övrig tid, såväl som denna lördagskväll. Vill gärna ge dig Jack en enorm eloge för allt ditt kunnande, din förmåga och föredömliga, fantastiska sätt att lära ut, samt att du kunde vara så på alerten från tidiga morgon till sena kväll, rots många gånger en massa sorl och aningen kaos från klassen. Du är bara såå....BÄST!! Yvonne"

Nyhetsmail - anmäld dig här!

Senaste nyheter och praktisk information kring utbildningen.

Tack för din anmälan av vårt nyhetsbrev!