Referenser från 2012-2013

Hypnos utbildningen, blivande terapeut berättar

Som sagt så är jag både tacksam och känner att jag har lärt mig så otroligt mycket.Jag har gått många kurser,utbildningar inom framför allt medial och personlig utveckling och healing kurser och även nu 3 hypnos utbildningar men jag kan säga att denna utbildning är den som givit mig mest. Jag ser detta även som en enorm resa i personlig utveckling. Ribban ligger högt och det var en utmaning för mig själv också,det som jag kände i början också det var ju det här med att improvisera, vilket jag inte alls var vin men det var så otroligt mycket.
Skillnaden är enorm. ni arbetar på olika sätt, jörgen på SSEAH är duktig men som sagt han kör mer efter det gamla tradionella och kör mycket efter script. och då blir det inte personligt som här, det var inte lika mycket praktik heller,nästan ingenting. Vi fick inte öva såhär mkt som vi fått gjort under denna utbildning. Du har lagt upp det på ett riktigt bra sätt och all den tid och själ du lagt ner på oss och som jag skrev att du kan hålla en sådan stor grupp samtidigt är fascinerande,det är professionellt och det lönar sig till slut, dina elever är bland dom bästa i landet och det bevisar verkligen vilken nivå den här utbildningen är på.

Sedan praesto´s,ja det är mer inrktat på att ha “kul” och det är enkelt.och visst kan du ta bort en fobi men du går aldrig till själva roten. vi gick igenom lite tapping där med men som vi nämnde innan,det är tillfälliga lösningar.

Jag är glad att vi fick öva och öva öva även om vi var så nervösa,och det var skratt och det var tårar men en riktigt envishet. Jag känner att det har fastnat. och jag känner att jag valt rätt,och jag känner att detta kommer bli riktigt bra, folk väntar på att jag ska köra igång rejält,och jag har allt redan klart, jag har redan ett ställe centralt här som jag ska hyra in mig på,och det har varit klart sedan förra året men jag har inte kännt att jag varit redo än, men jag ska börja där då jag är ledig och sedan efterhand gå ner i tid på mitt vanliga jobb och satsa mer på detta och mina andra tjänster och känner att det kommer gå riktigt bra. Hypnoterapi behövs och jag är stolt över att ha gått hos dig och du är en förebild.

 

Nancy Lopez

Nyhetsmail - anmäld dig här!

Senaste nyheter och praktisk information kring utbildningen.

Tack för din anmälan av vårt nyhetsbrev!