Jack Johansen

  • Utbildning till master trainer inom Omni Hypnosis konceptet 2008
  • Utbildning till master trainer 2008 Omni Hypnosis train the trainer
  • Gerald kein antagligen vår tids mest framgångsrika hypnotisör, hypnoterapeut och instruktör
  • Amerikansk instruktörsutbildning inom modern hypnos och hypnoterapi
  • Roy Hunter Partsterapi på instruktörsutbildningen train the trainer
  • Cal Banyan en före detta elev till Gerald Kein och väldigt framgångsrik
  • En av Gerald Keins gamla elever som också är väldigt framgångsrik

Mitt namn är Jack Johansen och arbetar som lärare och med hypnos och hypnoterapi, både som terapeut men också som certified instruktör genom NGH/IACT. Ursprungligen kommer jag från Odense i Danmark, men har sedan mer än 30 år tillbaka varit bosatt i Sverige.

Lärare på C4 GymnasiumEn stor del av mitt liv har jag jobbat parallellt som pedagog med undervisning inom ljud, musik och en del videoproduktion. I grunden är jag musiker. Jobbar på en gymnasieskola som kanske har blivit känd för våra idoler som Robin Stjernberg, Amanda Fondell, Calle Kristiansson, Sibel m fl. Men min lärarekarriär startade på musikteater skolan i bjärnum som också har många kända ansikten därifrån, Shirley Clamp, Anki Albertsson, m fl.

Jag har alltid haft ett intresse för människan och dess utveckling, så mitt andliga intresse har alltid följt mig, liksom intresset för människans behov och önskan om att hitta verktyg för att må bra, samt dess möjlighet till positiv utveckling i dess pågående situation.

Hittills har jag tagit mig igenom sju olika utbildningar i hypnoterapi med målet att stegvis utarbeta en egen effektiv behandlingsform, fyra av dessa är amerikanska. Anledningen till att jag fortbildar mig i USA är att deras utbildningar ligger långt framme, min första utbildning som jag tog i Sverige var ganska kraftlös, men ändå en språngbräda inom hypnos och hypnoterapi, så jag sökte mig vidare.

Hypnos-i-klassrummetJag har alltid haft den inställningen att ligga i framkant och up to date inom hypnoterapin. Det kommer alltid att vara mitt mål och drivkraft att ligga i framkant med den senaste kunskapen inom modern hypnoterapi. Så konceptet som jag erbjuder dig är en kontenta av många års kunskaps inhämtning av det bästa från mina utbildningar, samt den viktiga erfarenhet genom mitt arbete klienter. 

 

Utbildningar.

- Gerald Kein/Omni Hypnosis Training Center USA

- Gerald Kein, Bob Brenner, Train The Trainer, Omni Hypnosis Training Center USA

- George Bien IACT Master Hypnosis Trainer USA

- Richart Harte, Train The Trainer, NGH USA

- Tom Silver, Distansutbildning USA

- Jacob Strachotta, SAH Danmark

- Rud Grandt, Regressionsterapi Danmark

- Jörgen Sundvall, SSEAH Sverige

- NLP

- Massa andra små kurser